Cygnea is een erkend congresbureau. Wij zijn al meer dan 18 jaar actief op het gebied van congresorganisatie èn de technische ondersteuning van bijeenkomsten in Nederland en België. Onze bijeenkomsten variëren van rondetafelbijeenkomsten van 30 personen tot meerdaagse congressen met ruim 800 deelnemers met sub-sessies en de nieuwste interactieve/technische toepassingen. De kracht van Cygnea is samenwerking, oog voor detail en betrouwbaarheid.

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een: AV-technicus/congresoperator (fulltime)
Onze congresoperators zijn deskundig op het gebied van geluid, licht, camerawerk, videoconferencing, interactieve stemsystemen, congres-apps en de bouw van websites. Zij bereiden zelfstandig de bijeenkomsten voor onze klanten voor en zijn op locatie – al dan niet vergezeld van een of meerdere collega’s – verantwoordelijk voor een perfecte uitvoering hiervan.

Wat vragen wij van jou:

  • Minimaal 2 jaar ervaring in de AV branche
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • In bezit van rijbewijs B
  • Goede kennis van PowerPoint
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • (Mondelinge) kennis van de Engelse taal, kennis van Frans en/of Duits is een pré

Heb je een service gerichte & dienstverlenende instelling? Ben je representatief, accuraat en flexibel? Wil jij je verder ontwikkelen? En ben je ook ’s avonds en in de weekenden beschikbaar? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat bieden wij je:
Wij bieden je een zelfstandige, fulltime baan bij een dynamisch bedrijf met volop doorgroeimogelijkheden en trainingen om jouw kennis te vergroten, een marktconform salaris en een team van enthousiaste collega’s.

Heb je interesse?
Stuur dan je CV vergezeld van een korte motivatiebrief naar:

Cygnea
T.a.v. Ariette Dobbenberg, office manager
Achterwetering 23
2871 RK SCHOONHOVEN
Of: info@cygnea.nl