Cygnea Congresorganisatie

Congresorganisatie

Van symposium tot conferentie. En van meerdaags congres tot rondetafelbijeenkomst. Congresbureau Cygnea heeft ruim 20 jaar ervaring met de organisatie van zakelijke bijeenkomsten. Het team van ons congresbureau beheerst het vak congresorganisatie tot in de vingertoppen. Professioneel, secuur, pro-actief en altijd: afspraken nakomend. Én Cygnea is erkend als Professional Congress Organiser! We hebben alles in huis om de organisatie van uw congres helemaal uit handen te nemen. Zodat u zich met een gerust hart volledig op uw rol van gastheer of gastvrouw kunt richten. Maar als u dat wilt, kan uw organisatie ook een deel van het werk zelf doen. Altijd denken we met u mee. Bijvoorbeeld: hoe zaken efficiënter en beter zouden kunnen, of wat geschikte locaties zijn voor uw congres en hoe u daar goede (prijs)afspraken mee maakt.

Cygnea congresbureau is specialist in het organiseren van bijeenkomsten voor onder andere farmaceutische industrie, wetenschappelijke verenigingen en technologie-instellingen. Deze bijeenkomsten vragen om specialistische kennis van deelnemersregistratie, accreditatie, abstract-handling, sponsoring, communicatie en regelgeving CGR. Congresbureau Cygnea heeft deze in huis.

Uiteraard maken wij van elke bijeenkomst a perfect day! Wij hebben alle nodige kennis en ervaring om u te ontzorgen. Samenwerking, oog voor detail en betrouwbaarheid staan bij ons centraal. En uiteraard blijven wij ons ontwikkelen en werken met de nieuwste technieken als het gaat om congres apps, deelnemersregistratie, mailings, AV-techniek, livestreaming of ons stemsysteem.

Onze klanten komen steeds weer terug. We vragen ze wel eens wat hen beweegt. Dan horen wij: bekende gezichten, heldere afspraken, enthousiast team, persoonlijk en ‘jullie denken zo goed mee’. Daar zijn we trots op. Onze kracht zit in ons professionele en veelomvattende aanbod. U legt alles of een deel van de congresorganisatie in onze handen. Wij maken er met u en voor u 'A perfect day' van.

Hier onder een greep uit de dienstverlening van ons congresbureau. Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek, neem gerust contact op.

Congresmanagement

Cygnea verzorgt de overall congresorganisatie in samenspraak met u, de klant. Van het contact en de contractafhandeling met de locatie tot de on site begeleiding.

Deelnemersregistratie

Cygnea creëert het online registratieformulier, draagt zorg voor het betalingsverkeer, het registreren van subsessies en het plaatsen van (hotel)boekingen.

Communicatie

Cygnea creëert en verstuurt de uitnodigingen en bevestigingen, verzorgt de inzet van social media, creëert websites en het grafisch ontwerp voor een logo / huisstijl.

Accreditatie

Cygnea verzorgt de aanvraag van de accreditatie bij de betreffende beroepsvereniging en de goedkeuring van het CGR, met de bijkomende administratieve verwerking.

Abstracthandling

Cygnea heeft ruime ervaring in het opstellen en verspreiden van de call for abstracts, de online verwerking, de coördinatie van de beoordeling en de creatie van het abstractboekje of de app.

Techniek

Cygnea beschikt over een deskundig technisch team dat u graag ondersteunt bij audiovisuele middelen, presentaties, websites, video en vormgeving.

Sponsoring

Cygnea zet zich in voor de werving van de sponsoren, de contractafhandeling, het verwerken van de betalingen en de standindeling.

Wetlabs

Cygnea heeft internationale ervaring met het organiseren en faciliteren van wetlabs voor cardiologen bij medische congressen.

Share