Cygnea Congrestechniek

Congrestechniek

Cygnea beschikt over een deskundig, in house technisch team, dat u graag ondersteunt in AV-techniek, livestreaming, presentaties, videopresentaties, webinars en websites. In de loop der jaren hebben we onze dienstverlening en expertise op tal van gebieden uitgebreid. Hieronder vindt u een greep uit onze diensten en producten. Die is lang niet uitputtend. Dus neem gerust contact op met uw bijzondere vraag. We laten u graag zien hoe snel het vervolgens is geregeld.

Gaat het om de inzet van AV-techniek? Dan zijn wij uw specialist! Door goed te luisteren naar uw wensen en te kijken naar de locatie, zorgen wij voor de juiste inzet en bediening van middelen op audiovisueel gebied. Maar wij verzorgen congrestechniek in de breedste zin van het woord. Cygnea ontwerpt een logo of huisstijl voor uw evenement. Wij bouwen websites met de mogelijkheid tot deelnemersregistratie, abstract-registratie/beoordeling en publicatie van video-opnames. Uiteraard voorzien wij u in het maken en bewerken van deze video-opnames. Wilt u een presentatie live op meerdere (internationale) locaties uitzenden? Cygnea verzorgt de livestreaming. Wij vinden dat we op alle terreinen deskundig en inzetbaar moeten zijn, van livestreaming en AV-techniek tot en met het aanpassen van uw powerpoint-presentatie. Dat doen wij dan ook graag voor u.

Daarnaast beschikt Cygnea over het multifunctionele Cygnea Response System. Dit is een interactief stemsysteem dat deelnemers aan de meest uiteenlopende bijeenkomsten actief betrekt bij de onderwerpen. Het is een doeltreffend instrument om bijvoorbeeld meningen te peilen en discussies te ontlokken, maar ook om deelnemers te registreren en te volgen.

Cygnea werkt met eigen operators die u en de hoofdrolspelers van uw bijeenkomst terzijde staan. Wij zijn sinds 1988 actief in zakelijke evenementen en het faciliteren van interactieve (stem)sessies. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adviseren, ondersteunen en de gehele technische begeleiding van uw congres verzorgen. Samen met u zoeken wij de beste en meest kostenefficiënte oplossing. Wilt u de algemene congresorganisatie uit handen geven? Ons team van projectmanagers staat voor u klaar. Of het nu gaat om congresorganisatie in samenwerking met videoregistratie of ondersteuning op audiovisueel gebied, de lijnen bij Cygnea zijn kort!

Presentatie

Cygnea helpt u met het maken van presentaties en coördineert de bijdragen en presentaties van sprekers. Daarnaast ondersteunen wij u in de vormgeving van presentaties die gebruikt worden bij interactieve sessies.

Videoproductie en livestreaming

Cygnea maakt videoproducties voor gebruik tijdens uw event, publicatie na uw event of ‘livestreaming’ tijdens uw event.

Beeld en geluid

Cygnea integreert de techniek van de interactieve sessie met de modernste technieken op audiovisueel gebied van uw zakelijke bijeenkomst. Van beamers en projectieschermen, microfoons en speakermonitoren tot aan de totale technische coördinatie.

Website

Cygnea bouwt websites voor de aankondiging en inschrijving van uw congres of evenement, al dan niet met de mogelijkheid voor de deelnemers en sprekers om casuïstiek of presentaties te uploaden of om bijvoorbeeld templates te downloaden.

Grafische vormgeving

Cygnea ontwerpt de grafische vormgeving van uw congres of event. Denk aan het logo, de uitnodiging, aankondigingen en posters.

Share