Stemsyteem congres app functionaliteiten Cygnea

Het Cygnea Response System is een interactief (stem)systeem, waarmee u deelnemers actief bij uw presentatie betrekt. Wij blijven ons op dit gebied ontwikkelen en inmiddels is het systeem uitgegroeid tot een volwaardige congres app. Nieuwe functionaliteiten zoals slide streaming, stel-een-vraag en een persoonlijke agenda zijn inmiddels beschikbaar. Om alles overzichtelijk te presenteren hebben wij alle mogelijke toepassingen met de daarbij behorende functionaliteiten voor u op een rijtje gezet.

De Cygnea congres app is geheel naar wens in te vullen en biedt inzage in de (live-)deelnemerslijst, het programma, posters of andere congresstukken. Deelnemers kunnen meekijken met de slides van de spreker (slide streaming) en daarbij gebruik maken van de inzoomfunctie. Naast het beantwoorden van stemvragen kunnen deelnemers ook digitaal vragen stellen en feedback geven aan een spreker. Daarnaast kunnen zij de eerder gestelde vragen waarderen door middel van likes. Klik hier voor een vergroot overzicht van alle functionaliteiten.

Wij overleggen natuurlijk graag met u hoe wij ons Response System optimaal kunnen inzetten tijdens uw bijeenkomst. Oplossingen op maat zijn daarom altijd mogelijk.

Terug naar nieuws