Cygnea is een Erkend Congresbedrijf. Al ruim 18 jaar is Cygnea actief als congresorganisator en heeft begin 2013 met het predikaat ‘Erkend Congresbedrijf’ de kroon op haar werk gezet. Vanzelfsprekend is Cygnea trots deze erkenning te hebben ontvangen.

Wat is een erkend congresorganisatiebureau?

De erkenningsregeling voor congresorganisatiebureaus is in 1996 geïntroduceerd door de toenmalige Vereniging Nederlandse Congresbelangen (VNC). Doelstelling van de erkenningsregeling is de kwaliteit in de congresbranche te bevorderen en uit te dragen welke congresorganisatiebureaus kwalitatief hoogwaardige congresdienstverlening leveren.

Erkende congresorganisatiebureaus bieden hoge kwaliteit en behoren tot de top in hun vakgebied. Zij worden regelmatig door externe inspecteurs gecontroleerd. Bovendien worden aan de hand van informatie en wensen van afnemers en technologische ontwikkelingen de eisen regelmatig aangescherpt en uitgebreid. Erkende congresorganisatiebureaus willen namelijk nadrukkelijk voorop lopen met kwaliteit op het gebied van zakelijk bijeenkomen.

Alleen wanneer een bedrijf aan alle eisen voldoet mag het predikaat 'Erkend Congresbedrijf' worden gevoerd. Erkende congresorganisatiebureaus bieden opdrachtgevers tal van zekerheden op elk gebied. De voorbereiding, de organisatie en begeleiding op de dag van het evenement, de afhandeling; opdrachtgevers kunnen er zeker van zijn dat het evenement vlekkeloos verloopt.

Voor meer informatie over het Erkende Congresbedrijf gaat u naar www.vergaderhamer.nl!

Share