GIL-061-Bcell-tablet-in-de-hand-tbv-website-2

Een plenaire sessie voor een grote groep mensen? Zo maakt u het interactief! Stemmen betrekt deelnemers actief bij een bijeenkomst. Wij blijven ons op dit gebied ontwikkelen en veel van onze klanten hebben inmiddels al mogen ervaren, dat er veel meer mogelijk is dan alleen stemmen. Cygnea biedt u een volwaardige congres app, met inzage in het programma, abstracts en presentaties. U kunt deelnemers digitaal registreren door middel van RFID-badges. Daarnaast kunnen deelnemers vanuit de zaal digitaal vragen stellen aan de spreker! Geen tijd voor alle vragen? Deze kunt u achteraf alsnog beantwoorden.

De Cygnea congres app integreert de functionaliteiten van ons bekende en betrouwbare stemsysteem, met de functionaliteiten van een congres app… en meer:
• Stemmen
• Programma
• Feedback en vragen ontvangen uit de zaal
• Abstracts, presentaties (slides), biografieën, CV’s
• Quizzen: totale groepsscore of gesegmenteerd per subdoelgroep
• RFID-badges: digitale deelnemersregistratie, managen van (sub)sessies, persoonlijk programma, notities en waardevolle data achteraf
• Praktische informatie
• Evaluatie

RFID
Door het gebruik van RFID-kaarten, die tevens als badge fungeren, is het mogelijk om de aanwezigheid van uw deelnemers te registreren. Met een simpele scan kunt u registratie voor deelname en subsessies controleren, managen en achteraf makkelijk de accreditatie verwerken. Uw gasten hebben hun eigen persoonlijke programma en kunnen zich eventueel ter plaatse nog registreren voor subsessies. De actuele gegevens, zoals het aantal deelnemers per sessie, zijn uiteraard direct voor u beschikbaar. Daarnaast hoeft niemand zijn handen meer vol te hebben aan notitieblokken en informatiepakketten. Een deelnemer maakt digitaal notities aan (die aan het einde van de dag automatisch, per e-mail naar de deelnemers worden verstuurd) en kan informatiepakketten opvragen die voor hem/haar interessant zijn. Met deze data leert u uw deelnemers beter kennen en belast u hen niet met overtollige informatie.

Niet alleen de spreker kan vragen stellen!
Naast het beantwoorden van stemvragen, kunnen deelnemers tijdens een presentatie live vragen stellen en feedback geven aan de spreker. Een spreker kan hier op inspelen wanneer het hem/haar uitkomt. Door de inkomende vragen te filteren, kan de moderator de meest relevante vragen uitkiezen en effectiever omgaan met de tijd. U kunt de vragen eventueel ook laten beoordelen door uw publiek door middel van likes! Dit voorkomt dubbele vragen en helpt de moderator/spreker met het bepalen van de relevantie.

De congres app draait op onze tablets, via een eigen Wi-Fi netwerk. Zo kunnen deelnemers niet met de tablets op internet, houdt u de aandacht vast, blijft vertrouwelijke informatie beschermd en zijn wij niet afhankelijk van het Wi-Fi netwerk op locatie.

Lees hier meer over de diverse mogelijkheden van het Cygnea Response System.

Terug naar nieuws