Nieuws

Cygnea blijft zich ontwikkelen op gebied van congresorganisatie, congrestechniek en stemsystemen. Wij laten graag zien wat ons bezig houdt. Hier delen wij onze kennis, ervaringen, nieuwe functionaliteiten en u vindt een kleine greep uit onze bijeenkomsten.

RFID in een notendop

Wellicht heeft u wel eens gehoord van RFID? Deze technologie kan u helpen om de persoonlijke beleving van een congres te versterken en de logistieke organisatie efficiënter te laten verlopen. Maar wat is het en hoe werkt het? En hoe kan het bijdragen aan uw congres?

feb, 09, 2018

5 redenen voor interactie met uw publiek

Het internet staat vol met tips over hoe u de interactie met uw deelnemers tijdens een congres kunt vergroten. Maar waarom is interactie zo belangrijk? Onze top 5…

nov, 24, 2017

De kracht van een ronde tafel

Twee keer per jaar ontmoeten experts op het gebied van planten- en zaadveredeling elkaar in Kasteel de Vanenburg te Putten. Wat bereiken vooraanstaande organisaties in de wereld van e-biowetenschappen, bioinformatie en IT-infrastructuur aan de ronde tafel? Jan de Sonneville, technisch coördinator van VLPB, vertelt er meer over.

okt, 02, 2017

De Cygnea congres app in één overzicht

Het Cygnea Response System is een interactief (stem)systeem, waarmee u deelnemers actief bij uw presentatie betrekt. Wij blijven ons op dit gebied ontwikkelen en inmiddels is het systeem uitgegroeid tot een volwaardige congres app. Om alle nieuwe functionaliteiten overzichtelijk te presenteren hebben wij alle mogelijke toepassingen voor u op een rijtje gezet.

sep, 26, 2017

Demo congres app

Wij kunnen u alles vertellen over de Cygnea congres app. Hoe werkt het? Wat kan het? Maar om tot echt tot de verbeelding te kunnen spreken…
Check de Cygnea congres app in 2 minuten:

jul, 19, 2017

Haal meer ROI uit uw congres

De return on investment van een congres meten, blijkt voor organisaties vaak een uitdaging. Bij een bijeenkomst waarbij het draait om meer “bestellingen of verkopen genereren”, is de ROI relatief eenvoudig te meten. Maar vaak zijn harde verkoopcijfers niet de directe doelstelling van een bijeenkomst. U wilt een gedragsverandering teweeg brengen, mensen informeren of met elkaar in contact brengen. Om de ROI van dergelijke congressen te kunnen meten is waardevolle data van groot belang.

feb, 22, 2017

Online video: een waardevolle bijdrage aan uw congres?

In 2017 kunnen we er niet omheen: er wordt meer en meer gebruik gemaakt van online video. In de evenementenbranche zien we het gebruik van live streams, vlogs en aftermovies toenemen. Ook bij congressen en andere zakelijke bijeenkomsten komt dit steeds vaker voor. Om uw zakelijke doelgroep bij uw congres of merk te betrekken, is waardevolle content in uw online video heel belangrijk.

jan, 30, 2017

Cygnea congres app

Stemmen maakt uw bijeenkomst interactief! Wij blijven ons op dit gebied ontwikkelen en veel van onze klanten hebben inmiddels al mogen ervaren, dat er veel meer mogelijk is. Cygnea biedt u een volwaardige congres app, met inzage in het programma, abstracts en presentaties. U kunt deelnemers digitaal registreren door middel van RFID-badges. Daarnaast kunnen deelnemers vanuit de zaal digitaal vragen stellen aan de spreker!

dec, 09, 2016

Goed gestemd!

Stemkastjes of -tablets zijn bij veel bijeenkomsten niet meer weg te denken. Dat is ook niet gek. Het is de ideale manier om het publiek bij een presentatie te betrekken, een discussie te ontlokken en de mening of kennis van het publiek te toetsen. Ideaal voor bijeenkomsten met veel deelnemers, maar ook bij kleinere bijeenkomsten is het stemmen vaak van toegevoegde waarde.

okt, 26, 2016

5 tips voor een goede uitnodiging

Een goede opkomst is natuurlijk van belang voor iedere bijeenkomst. Hoe kunt u mensen zo ver krijgen, om uit het brede aanbod van bijeenkomsten, juist uw bijeenkomst te kiezen? Hoe benadert u uw potentiele deelnemers?

sep, 26, 2016

1 2
Share