Cygnea....'A perfect day'

Cygnea is een ervaren en inspirerend bureau voor congresorganisatie, congrestechiek en dé specialist in interactieve response systems. Cygnea biedt u net die extra’s waarmee u de verwachtingen van uw deelnemers overtreft. Samen werken aan een perfecte dag, want ‘A perfect day’ daar staan wij voor.

Cygnea koppelt kennis, enthousiasme en jarenlange ervaring aan drie ijzersterke formules: congresorganisatie, congrestechniek, response systems. Als één van de weinige organisatiebureaus zijn we in staat om de regie te voeren over organisatie èn techniek teneinde tot een vlekkeloze uitvoering te komen.

Voor de organisatie van uw congres of andere zakelijke bijeenkomst is Cygnea uw partner, die alles uit uw bijeenkomst haalt en waarop u volledig kunt vertrouwen. Onze projectmanagers worden ondersteund door een enthousiast en ter zake kundig projectteam, waardoor onder andere snelle doorlooptijden en een goede back-up gegarandeerd zijn. Haalbare en heldere planningen, overzichtelijke en tijdige rapportages, transparante begrotingen, duidelijke facturen en een inzichtelijke financiële afwikkeling zijn voor ons eveneens een vanzelfsprekende zaak.

Voor de ondersteuning van uw bijeenkomst met de nieuwste interactieve en/of andere technische toepassingen is Cygnea eveneens uw deskundige partner. Onze congresoperators zijn deskundig op het gebied van geluid, licht, camerawerk, videoconferencing, interactieve stemsystemen, congresapps en de bouw van websites. Zij bereiden zelfstandig de bijeenkomsten voor onze klanten voor en zijn op locatie - al dan niet vergezeld van een of meerdere collega’s - verantwoordelijk voor een perfecte uitvoering hiervan.

Om een perfecte dag te organiseren verdiepen wij ons in wat u precies wilt bereiken. En in wat uw deelnemers interessant vinden. Met onze congresorganisatie en interactieve (stem)sessies willen we van elk zakelijk evenement 'A perfect day' maken. Een dag die de verwachtingen van u als opdrachtgever en die van de deelnemers overtreft. Zo’n resultaat komt voort uit een hecht samenspel tussen uw organisatie, de inhoudelijke specialisten die zich voor de bijeenkomst inzetten en onze ervaren professionals.

Natuurlijk laten we ons ook leiden door enkele vaste waarden: samenwerking, oog voor detail en betrouwbaarheid. Bij ons staat een zorgvuldige voorbereiding voorop. Wij zijn proactief en communiceren iedere stap helder met u als opdrachtgever. Zo’n systematische aanpak zorgt ervoor dat op de dag zelf alles perfect verloopt. En dat we samen het overzicht houden om onverwachte en spontane gebeurtenissen in goede banen te leiden.

Share