Stemsystemen

Stemsysteem, congres app en meer...

Het Cygnea Response System is een interactief stemsysteem dat deelnemers aan de meest uiteenlopende bijeenkomsten actief betrekt bij de onderwerpen. Het is een doeltreffend instrument om bijvoorbeeld meningen te peilen en discussies te ontlokken, maar ook om deelnemers te registreren en te volgen. De Cygnea congres app biedt u alle functionaliteiten van een volwaardige congres app, gecombineerd met ons Response System en meer...

De Cygnea congres app is geheel naar wens in te vullen en biedt inzage in de (live-)deelnemerslijst, het programma, posters of andere congresstukken. Deelnemers kunnen meekijken met de slides van de spreker (slidestreaming) en daarbij gebruik maken van de inzoomfunctie. De techniek van ons stemsysteem zit in de congres app verwerkt. Naast het beantwoorden van stemvragen kunnen deelnemers ook digitaal vragen stellen en feedback geven aan een spreker. Daarnaast kunnen zij de eerder gestelde vragen van andere deelnemers waarderen door middel van likes. Uiteraard verwerken wij desgewenst uw huisstijl in de app. De congres app draait op onze tablets, via een eigen netwerk, waardoor presentaties of abstracts niet zomaar op het internet terecht komen.

Het Response System is ons bekende interactieve stemsysteem, wat u onder andere in kunt zetten bij congressen, groepsdiscussies, workshops, aandeelhoudersvergaderingen, quizzen, en stille veilingen. Afhankelijk van uw wensen kunt u gebruik maken van de vele mogelijkheden en dat is meer dan "alleen stemmen". Het stemsysteem is geïntegreerd in PowerPoint en draait, net als de congres app, op een eigen netwerk. U bent dus niet afhankelijk van de Wi-Fi verbinding op locatie en uw informatie is 100% beschermd.

KLIK HIER om een demofilm van van de Cygnea Congres App te bekijken

Afhankelijk van uw wensen maakt u een keuze uit de keypads (de bekende stemkastjes), de congres app (tablets) of stemmen via een eigen device (webbased). Neem gerust contact op, zodat wij u kunnen adviseren welke toepassing het beste bij uw wensen en eisen past. Naast de inzet van het Response System, kunnen wij u voorzien van technische ondersteuning of de congresorganisatie (gedeeltelijk) uit handen nemen.

Messenger keypads

Stemmen zoals u van ons gewend bent! Met open en multiple choice vragen. Via een eigen netwerk, dus niet afhankelijk van Wi-Fi. Dit systeem is geïntegreerd in PowerPoint en u maakt dus gebruik van alle voordelen daarvan. U kunt deelnemers anoniem laten stemmen, of via de RFID-cards registreren. Indien gewenst plaatsen wij uw logo in de display.

Tablets

De Cygnea congres app biedt de zelfde stemfunctionaliteiten als onze messenger keypads en meer! De deelnemers kunnen vragen stellen áán de spreker en de gestelde vragen waarderen door middel van likes. Alle gedrukte congresstukken kunt u via de app beschikbaar stellen. De app is geheel naar wens in te richten en draait op 7″tablets, die wij zelf leveren. Uw deelnemers zijn hiermee niet afhankelijk van de Wi-Fi verbinding op locatie of de accu van hun eigen device. De tablets bieden geen toegang tot het internet en uw documentatie blijft 100% beschermd!

Web based

Deelnemers stemmen via hun eigen smartphone of tablet via de web-app! Uiteraard kan Cygnea ter aanvulling extra tablets leveren. Tijdens de presentaties kunnen deelnemers digitaal, in real time vragen stellen aan de sprekers. Tevens beschikt u over de mogelijkheid om met de applicatie de bijeenkomst evalueren en daarnaast het programma en andere algemene informatie over de bijeenkomst beschikbaar te stellen. Het systeem draait op het op locatie aanwezige Wi-Fi netwerk, maar verbruikt weinig data in het netwerkverkeer.

Share